Απαντάμε σε 7 + 1 Δημοφιλείς Ερωτήσεις σχετικά με το Μπάνσκο

One of the most frequently asked questions about Bansko is… Why there? Bansko is one of the most famous tourist resorts in the Balkans and has one of the most modern and well-equipped ski resorts of Austrian standards. (70 km. Tracks for everyone).

Στο Μπάνσκο θα βρείτε επίσης οικονομικά και πολυτελή ξενοδοχεία. Η πρόσβαση στο Μπάνσκο είναι εύκολη από όλες τις γειτονικές χώρες λόγω του καλού οδικού δικτύου του. Υπάρχει αεροπορική πρόσβαση στη Σόφια και από εκεί θα χρειαστείτε 2 ώρες οδικώς για το Μπάνσκο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα λεωφορεία που αναχωρούν καθημερινά από την Πόλη.

Τέλος, στο Μπάνσκο θα βρείτε άφθονη νυχτερινή διασκέδαση και ποιοτικό φαγητό σε πολύ καλές προσιτές τιμές!

Πώς πληρώνω στο Μπάνσκο;

Το νόμισμα της Βουλγαρίας είναι το Leva και σε αντιστοιχία με το Ευρώ είναι περίπου, ένα Ευρώ με 2 Leva. Θα βρείτε πολλά ανταλλακτήρια στο Μπάνσκο καθώς και πολλές τράπεζες όπως η Πειραιώς και η Alfa Bank στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα περισσότερα καταστήματα δέχονται επίσης ευρώ, αλλά θα ήταν καλύτερο να πληρώσετε με τη Leva, επειδή δεν προσφέρουν την ίδια συναλλαγματική ισοτιμία με τα χρηματιστήρια.

Υπόδειξη: Κάντε ανταλλαγές χρημάτων στις τράπεζες προκειμένου να επιτύχετε την υψηλότερη συναλλαγματική ισοτιμία και να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. (Οι τράπεζες είναι ανοιχτές καθημερινά έως τις 4 το απόγευμα

Πού μπορώ να μείνω στο Μπάνσκο;

Το Μπάνσκο προσφέρει οικονομικά οικονομικά ξενοδοχεία με θερμαινόμενες πισίνες, σπα, χαμάμ, τζακούζι και αίθουσες μασάζ. Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στα πακέτα που προσφέρονται από εμάς με ένα κλικ εδώ!

Προτείνουμε: Green Life, Mpm Guinness, Mpm Sport, Trinity

Πώς θα φτάσω στο Μπάνσκο;

Υπάρχουν 3 + 1 τρόποι για να φτάσετε στο Μπάνσκο: Επιβίβαση στα πούλμαν που ξεκινούν από την Αθήνα ή σε μία από τις στάσεις που φτάνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη

(κρατήσεις θέσεων λεωφορείων κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο του goaway.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Live Chat. Εάν κάνετε κράτηση μέσω της Ιστοσελίδας μας, η κράτησή σας γίνεται αυτόματα)

Επιβίβαση με τρένο από την Ελλάδα μέσω ΟΣΕ στο Μπλαγκόεβγκραντ και στη συνέχεια με ταξί. Η απόσταση από το Μπλαγκόεβγκραντ στο Μπάνσκο είναι περίπου 60 χιλιόμετρα. Αεροπορικώς για τη Σόφια και από εκεί υπάρχουν καθημερινά λεωφορεία που πηγαίνουν στο Μπάνσκο. Η απόσταση είναι περίπου 160 χιλιόμετρα. Με το αυτοκίνητό σας!

Πού να πάτε για φαγητό και ψυχαγωγία στο Μπάνσκο;

Στο Μπάνσκο θα βρείτε πολλές βουλγαρικές και ελληνικές ταβέρνες σε όλους τους δρόμους της πόλης, και σε ωραία εστιατόρια όπου θα φάτε πολύ καλά και σε πολύ προσιτές τιμές.

Όσο για τη διασκέδασή σας με την πρώτη σας βραδινή έξοδο, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλές επιλογές μεταξύ Pubs για να πιείτε μια μπύρα και Clubs, τα οποία συχνά επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί Έλληνες τουρίστες, παίζουν ελληνική μουσική.