Η ιστορία μας

Η εταιρεία τουριστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων Dream Life Travel (ΑΡΙΘΜΟΣ MITE 0206E60000447800) με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία σε οργανωμένες εκδρομές, εκδηλώσεις και συνέδρια στον τομέα του τουρισμού, αναλαμβάνει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τη διοργάνωση εκδρομών και εκδρομών στο εξωτερικό. Γνωρίζοντας και κατανοώντας τις ανάγκες, τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις των πελατών και με συνεχή μέριμνα για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, ανέμελες, οικονομικές και πάνω από όλα ασφαλείς διακοπές. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε συνέδρια και επίσημες εκδηλώσεις εταιρειών και / ή ενώσεων (δείπνο, συνέδρια σε οπτικοακουστικές αίθουσες, VIP Transfer κ.λπ.) καθώς και τις καθιερωμένες συναντήσεις ή γιορτές υπαλλήλων / εργαζομένων (Παραμονή Πρωτοχρονιάς, κοπή πίτας, καρναβάλι κλαμπ χορού κ.λπ.) σε διάφορα κλαμπ στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλα κομμάτια σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Η αποστολή μας

Στο πλαίσιο της λειτουργίας μας προσφέρουμε διαμεσολάβηση για ασφαλή και οικονομική ενοικίαση διαφόρων οχημάτων (μοτοποδήλατα, αυτοκίνητα, λιμουζίνες, τζιπ 4 × 4, ποδήλατα) καθώς και σκάφη αναψυχής για ημερήσιες εκδρομές ή πολυήμερες διακοπές σε επιλεγμένους νησιωτικούς προορισμούς. Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται από εγκεκριμένους συνεργάτες. Από τον Μάιο του 2011 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στη Μύκονο σε ιδιόκτητο χώρο στο Δραφάκι με την κύρια δραστηριότητα της χερσαίας υπηρεσίας του επερχόμενου τουρισμού, την έκδοση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, τη διαμεσολάβηση για ενοικίαση οχημάτων και σκαφών, κρατήσεις δωματίων και εύρεση ξενοδοχείων και διαμονή κ.λπ. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 σε συνεργασία με έναν γνωστό ταξιδιωτικό πράκτορα, έχουμε ανοίξει ένα κατάστημα στη Βουλγαρία στο τουριστικό θέρετρο Μπάνσκο με το όνομα Vatas team tour operator και είμαστε ήδη ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία της περιοχής.

"Μπορείτε να κλείσετε φθηνά και πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα, να σχεδιάσετε τις διακοπές σας και τις σύντομες αποδράσεις από την καθημερινή ζωή συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση."

Μερικοί από τους συνεργάτες μας:

Detto travel

Zorpidis tour operator

Thiamis tours

Marathon travel

Gats travel

Art TRAVEL

Rizos Bikes / Auto RAD

Palmos travel

Lokris tours

L.A. travel

Mavrogiannis Tours

Azzuro Travel

Travel Art Services

AT Holidays

25+

συνεργάτες

Οι καλύτερες εταιρείες!

200+

Tours

Οι καλύτερες οργανωμένες εκδρομές!

100+

προορισμοί

Οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί!

1k +

κρατήσεις

Γρήγορα και αποτελεσματικά!

Ειδικευόμαστε

• οργάνωση ομαδικών / ατομικών ταξιδιών • διακοπές για μεμονωμένους πελάτες • θεματικές εκδρομές με υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες • έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων • ενοικίαση λεωφορείων για μεταφορά φοιτητών • διαμεσολάβηση για ενοικίαση αυτοκινήτου / μοτοσικλέτας • διοργάνωση εκδηλώσεων αναψυχής (χοροί, πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις) • ενοικίαση δημόσιων εστιατορίων (εστιατόρια, ταβέρνες) και ψυχαγωγία (νυχτερινά καταστήματα, κλαμπ , μπαρ) για ομαδικές συναντήσεις / εκδηλώσεις • παροχή ταξιδιωτικών συμβουλών (οργάνωση προγράμματος εκδρομών, εκδρομές - ξεναγήσεις) • εταιρικά ταξίδια για κλαμπ, οργανώσεις, επαγγελματικές ενώσεις κ.λπ.

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο