from €720,00
Book Now

8 ημέρες Αεροπορική εκδρομή Γύρος της Ισπανίας

Not Rated

Duration

8 days

Tour Type

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English

Overview

Γύρος της Ισπανίας

8 ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Ισπανία  23-30/10.

Γύρος της Ισπανίας  με 720 €/άτομο.

Το πακέτο περιλαμβάνει :

1)Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βαρκελώνη – Αθήνα

2)Φόροι αεροδρομίων

3)Μια βαλίτσα ανά άτομο(20 κ.) και μια χειραποσκευή (7 κ.)

4)Μεταφορές , περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο , σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα

5)Μια (1) διαν/ση στην Βαλένθια -περιοχή Γκάντια, τρεις (3) διαν/σεις στη Μαδρίτη , τρείς (3) διαν/σεις στη Βαρκελώνη – περιοχή Κόστα Μπράβα  ,σε ξενοδοχεία περιφερειακά των πόλεων

6)Διαμονή σε ξενοδοχεία 3,4 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο.

7)Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία και4 δείπνα

8)Αρχηγός/Συνοδός  (Ελληνόφωνος)

9)Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

10)Φ.Π.Α

 

Δείτε και τα υπόλοιπα πακέτα μας για Βαρκελώνη εδώ

Itinerary

Expand All
1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλ4 δείπναος και πτήση για Βαρκελώνη. Άφιξη στο αεροδρόμιο της πόλης και αναχώρηση για τη Βαλένθια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η Ημέρα: ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΓΚΑΝΤΙΑ) – ΜΑΔΡΙΤΗ

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγησή μας. Θα περάσουμε από την παλιά πόλη όπου θα δούμε το Δημαρχείο, που προσδίδει ένα στυλ αναγεννησιακού μπαρόκ. Ακολουθεί το παλάτι του Marques de dosAguas, με τη θαυμάσια αλαβάστρινη πρόσοψή του, που σήμερα λειτουργεί σαν Μουσείο Κεραμικής. Θα περπατήσουμε επίσης στην αγορά με το παλιό χρηματιστήριο και θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό ναό με τον πύργο Mikelet, που θεωρείται σύμβολο της πόλης. Aναχώρηση για τη Μαδρίτη.

3η Ημέρα: ΜΑΔΡΙΤΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε τη σημερινή μας περιήγηση, η οποία θα μας αποκαλύψει τα πλούσια αξιοθέατα της ισπανικής πρωτεύουσας. Θα θαυμάσουμε τα εντυπωσιακά μνημεία και τις πλατείες, αρχίζοντας με το κεντρικότατο σημείο την Πουέρτα Ντελ Σολ, όπου βρίσκεται το άγαλμα σύμβολο της πόλης, την πλατεία της Θεάς Κυβέλης, την πύλη του Αλκαλά και το πάρκο Ρετίρο. Ακολουθεί το Παλάθιο Ρεάλ, το ξακουστό Βασιλικό Παλάτι. Ένα κολοσσιαίο κτίριο ιταλικού μπαρόκ ρυθμού με 2.800 δωμάτια. Μην παραλείψετε επίσκεψη στο μοναδικό μουσείο Πράδο, στο οποίο στεγάζονται 3.000 πίνακες και μία από τις πιο σημαντικές συλλογές Ισπανών ζωγράφων. Απολαύστε αριστουργήματα μεγάλων δημιουργών όπως Βελάσκεθ, Μουρίλιο, Γκόγια, Ελ Γκρέκο κ.α.

4η Ημέρα: ΤΟΛΕΔΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Μετά το πρωινό αναχώρηση, προαιρετικά, για την “Πόλη των Τριών Πολιτισμών”, το Τολέδο, μια πόλη με σπουδαία ιστορική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης και θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, ένα μοναδικό κτίσμα μεγάλων καλλιτεχνών και μείγμα πολλών αρχιτεκτονικών στυλ, καθώς και την εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο “Η Ταφή του Κόμητος Οργκάθ.” Τελευταία μας στάση το σπίτι στο οποίο έζησε και μεγαλούργησε ο μεγάλος ζωγράφος. Επιστροφή στη Μαδρίτη, όπου σας προτείνουμε μια βόλτα στην πλατεία που φημίζεται για τα αγάλματα, τα σιντριβάνια και τους βοτανικούς λαβυρίνθους, την πλατεία Οριέντε, για να απολαύσετε τον καφέ σας.

5η Ημέρα: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΚΟΣΤΑ ΜΠΡΑΒΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Κόστα Μπράβα, με ενδιάμεσο σταθμό τη Σαραγόσα. Η Σαραγόσα (ισπανικά προφέρεται Θαραγόθα) είναι μία από τις σημαντικές πόλεις της Ισπανίας. Με την άφιξη θα ξεκινήσει η περιήγηση της πόλης. Η Σαραγόσα αποτελεί έδρα του καθολικού αρχιεπισκόπου και έχει δύο καθεδρικούς ναούς που χρονολογούνται ο ένας από τον 12ο αιώνα και ο άλλος από το 1681. Άλλα σημαντικά ιστορικά οικοδομήματα της πόλης αυτής είναι η Λόνχα, ρυθμού αναγέννησης, η Αουντένθια, ανάκτορο διαμονής των κομίτων της Λούνας και ο Πύργος της Αλχαφερίας, ανάκτορο μόνιμης διαμονής των άλλοτε Βασιλέων της Αραγονίας, καθώς επίσης και το ιστορικό Πανεπιστήμιο της Σαραγόσας που ιδρύθηκε το 1558. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή Κόστα Μπράβα της Βαρκελώνης.

6η Ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)

Πρόγευμα και μεταφορά στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Ξεκινάμε την περιήγηση με μια πανοραμική άποψη της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε το μνημείο του Κολόμβου στο λιμάνι, τη Μπαρτσελονέτα. Στη συνέχεια ανεβαίνουμε στο λόφο Μονζουίκ απ’ όπου μπορείτε να δείτε πανοραμικά όλη την πόλη. Συνεχίζουμε με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 1992, τον νέο Καθεδρικό Ναό του Γκαουντί, τη Sagrada Familia (Αγία Οικογένεια) το σημείο κατατεθέν της Καταλανικής πρωτεύουσας, καθώς και τα περίφημα Casa Batllo και Casa Mila. Η περιήγησή μας θα τελειώσει στη Γοτθική συνοικία όπου θα δούμε την Plaza Real, το Δημαρχείο και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

7η Ημέρα: ΦΙΝΓΚΕΡΕΣ – ΓΙΡΟΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Αναχώρηση προαιρετικά για το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο - θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που εκπνέουν τα έργα του, από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Πέτρου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Ακολούθως θα κατευθυνθούμε στην Ιστορική πόλη της Γιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας

8η Ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και μεταφορά στη Βαρκελώνη για τη συνέχεια της περιήγησής μας. Αρχίζουμε από το γήπεδο Camp Nou - έδρα της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Πάρκο Γουέλ (Parc Guell), άλλο ένα από τα εντυπωσιακά έργα του Antonio Gaudi. To εντυπωσιακότερο σημείο του είναι η πέτρινη είσοδος με τις 86 κολώνες. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε στο κέντρο της Βαρκελώνης στην πασίγνωστη Λεωφόρο Ramplas, όπου θα έχετε τη δυνατότητα για καφέ και αγορές σουβενίρ. Κατευθυνθείτε στην παλιά πόλη (Γοτθική συνοικία). Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε το Μουσείο της Σοκολάτας, καθώς και το μουσείο Picasso στην ομώνυμη συνοικία. Στη συνέχεια κατευθυνθείτε στο λιμάνι, στο Μάρε Μάγκνου για να δείτε το μεγαλύτερο ενυδρείο της Ευρώπης. Εν συνεχεία μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης, για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Tour's Location

from €720,00

Organized by

DreamLifeTravel

Member Since 2021

Skip to content